Rólunk

Üdvözöljük weboldalunkon kedves érdeklődő! Fotós-videós vállalkozásunk legfőbb profilja az Ön nagy napjának megörökítése. Mi azért dolgozunk, hogy az esküvőjén átélt felejthetetlen pillanatokat később ismét fel tudja eleveníteni egy olyan minőségi formában, mely minden egyes alkalommal örömmel tölti el Önt, illetve Önöket, kedves ifjú pár.

Vállaljuk esküvője teljeskörű fotózását, videózását, mindehhez hozzájárul professzionális felszerelésünk, egyedi ötleteink, kreativitásunk és persze sok-sok évnyi tapasztalatunk a fotó és videókészítés terén. Munkánk java részét Kecskeméten és térségében végezzük, de az ország bármely egyéb területén is rendelkezésére állunk. Tekintse meg munkáink néhány részletét esküvői fotó és videó galériánkban.

Megrendelését sokféleképpen összeállíthatja, több különböző csomagból biztosítunk választási lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ajánlatot. Áraink igen kedvezőnek mondhatóak, mind térségi, mind pedig országos szinten. Aktuális ajánlatainkról, kérjük érdeklődjön az üzenetküldő felületünkön, írjon nekünk email-t, vagy keressen telefonos elérhetőségeinken. Köszönjük szépen érdeklődését!rólunk